Köszönöm, hogy velem voltatok ebben a néhány évben, és örülök, hogy segítségetekre volt az oldal.

Folytatásos oldalról még nem tudok, de ha ti tudtok, jelezzétek, hogy ide tudjam linkelni nektek:D
csabitasboljelesnektek@gmail.com

A 40. epizód után véget ér a gimi és kezdődik az egyetem: Élet a Campuson!

2017. június 5., hétfő

Változások

Kedves Olvasók!

Egy kis változás fog történni a blog életében, nem is kicsi.
Mint korábbi bejegyzésekben is leíródott már, Violet a tanulmányaira összpontosít - és ezt nagyon jól teszi! - ezért a blogra nincs ideje. Véglegesítette is döntését, így a szerkesztők közül lekerült (az általa készített bejegyzések természetesen továbbra is olvashatók).
Sajnos az én életemben is történt néhány komoly változás, sajnos sorsfordítónak is lehet nevezni őket összességében... Azonban azt nem szeretném, hogy a Ti károtokra menjen. Sok olyan bloggal volt dolgom, ahol a szerző csak úgy kámforrá vált, mindennemű magyarázat nélkül. Magyarázkodni nem szeretnék, egy megoldást kínálok Nektek.


Néhány hete a blog bővült egy Bétával, és bár merőben nem ez a szándék vezérelt, amikor "felvettem", most mégis úgy érzem, hogy nagy segítségemre lesz.
Angi elvállalta, hogy amíg nem rendeződnek a dolgaim, addig a történetek felügyeletét átveszi. Az írók közül már találkozott vele valaki a virtuális világban, és én is írtam nekik levelet a változásokról (remélem előbb azt olvassák és nem a bejegyzést).
Szóval, Angi lesz az, aki a történeteket hozni fogja Nektek, az írók megszokott napjain. Természetesen ez neki nem elsődleges, hiszen csak hobbiként vállalta a bétaságot, így kérlek legyetek elnézőek vele és fogadjátok szeretettel! 




Ami a Cserediákot illeti, megpróbálom hozni Nektek a megígért friss fejezetet a vizsgaidőszakom után, de semmi sincs kőbe vésve. Meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok.



Az epizód frissítések általam fognak érkezni, jó pár hét különbség szokott lenni egy-egy epizód kijövetele között, így azok inkább fognak kikapcsolódást jelenteni számomra.

Hogy meddig áll fenn ez az állapot? 
Nem tudom. Remélem ősszel már újult erővel térhetek vissza, de az is lehet, hogy sokkal több időre lesz szükségem. Meglátjuk.

Természetesen egyrészes történeteket küldhettek be nyugodtan, hosszabb írásokkal is próbálkozhattok, a részleteket megbeszéljük privátban!

Kellemes nyarat kívánok mindenkinek, élvezzétek! :D




Ami az Eldarya oldalt illeti, azt LadyAly vette át tőlem, arról egy kicsit most lemondtam, a játékot sem nyitottam meg néhány napja.

Aki pedig elkezdett játszani a Henri titkával, és a blogot is követte, észrevehette, hogy felfüggesztettem. Viszont ha valaki oly bátor és lelkes, hogy csinálná és igényli, nagyon szívesen átadom neki a blog szerkesztésér.
Jelentkezni a megszokott formában lehet:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Olvasó!
Ha eljutottál idáig, akkor vagy teljesítettél egy epizódot vagy egy történet végére értél. Mind a két esetben arra kérlek, hogy hagyj nyomot magad után. A végigjátszásokkal kapcsolatban azért, hogy tudjam, segített-e, a történetekkel kapcsolatban pedig azért, hogy az írója tudja, mit alkotott!
Fontos a visszajelzés, csak néhány percet vesz igénybe!

Köszönöm