Köszönöm, hogy velem voltatok ebben a néhány évben, és örülök, hogy segítségetekre volt az oldal.

Folytatásos oldalról még nem tudok, de ha ti tudtok, jelezzétek, hogy ide tudjam linkelni nektek:D
csabitasboljelesnektek@gmail.com

A 40. epizód után véget ér a gimi és kezdődik az egyetem: Élet a Campuson!

2017. március 13., hétfő

#TeamCastiel - Vesd le a gátlásaid

Kedves Csábítók!

A követező írás megrendelésre készült, mégpedig Timiiinek. A kritériumok ezek voltak:
Castiel a karakterrel először legyen együtt, ő legyen neki az első. A karakterünk ne legyen anyámasszony katonája, mint a játékban, hanem legyen vagány, egy kicsit ambivalens, egy kicsit gyagya! (küldött képet is)
Stacy







Az életet ki kell élvezni! Hagyni kell, hogy sodorjon magával az ár és élni kell a pillanatnak! – ez Stacy elve. Amióta a szülei elváltak nem foglalkozik a jókislány imidzsel, azt teszi, amihez kedve szottyan. Élvezi a péntek estéket, valamikor vasárnap hazakeveredik és hétfőn nem megy be iskolába, inkább mellé jár néhány haverral.
Persze nem csak a szülei válása járult hozzá ahhoz, hogy így viselkedik az elmúlt hónapokban. Amikor néhány új sráccal bulizott, nem sokon múlt, hogy megerőszakolják. Valami bolond azt hitte, vicces lesz, ha elkábítják és drogot tesznek az italába. Ha nem lett volna ott az a srác, aki megvédte, valószínűleg összetört volna, amiért elveszti a szüzességét egy olyas valakivel, akinek még csak a nevét sem tudja. Ráadásul nem is akarta, hogy ez megtörténjen. Ezért inkább felvette a kemény lány szerepet, harcművészetet is elkezdett tanulni, hogy megvédje magát az ilyen helyzetekben. Amióta stílust váltott és a bulikban badassként jelenik meg, senki sem szórakozik vele és nem próbálnak meg beletenni valamit a poharába. Nem mintha, ezt hagyná. Ha egyszer letette, többet fel nem vette az italát. Inkább vett egy újat és ellenőrizte, hogy előtte bontsák ki. Így nem kellett attól tartania, hogy valami történik.
Ráadásul azért jár el minden hétvégén, hogy találkozhasson azzal a sráccal, aki akkor megmentette. Még a nevét sem tudja, és az arcára sem emlékszik teljesen, mert el volt kábítva. De kedves volt vele, vigyázott rá és hazakísérte és biztos volt benne, ha újra megpillantja, tudni fogja, hogy ő segített neki. Ébren tartotta, nem hagyta, hogy elhagyja magát. Beleszeretett és meg akarta neki köszönni, amit tett.
- Stacy, hétvégére leugrunk a szomszéd városba, lesz egy koncert és a szüleim csónakháza üres a parton. Jössz? – kérdezte Tom.
- Persze, mikor indulunk?
- Felveszlek este – kacsintott rá és megpaskolta a fenekét. Stacy rácsapott a hátára, hogy ezt mégegyszer ne tegye, de Tom csak nevetett és meg volt magával elégedve, amiért fel tudta bosszantani.
Számos alkalommal felajánlotta Stacynek, hogy járjanak vagy legyenek többek, mint egyszerű barátok, de a lány ezt nem akarta. Tom úgy tudja, hogy már lefeküdt néhány sráccal, vagyis egyel, de a pletykák gyorsan terjednek és az egész suli azt hiszi róla, hogy ribanc. Nem képes bevallani neki, hogy igazából még szűz. Senkinek sem akarja ezt bevallani, ezért inkább nem fekszik le senkivel és nem jár senkivel. Majd valamelyik szünetben elutazik a városból és kerít magának valakit, akivel lefekhet és utána már nem kell attól tartania, hogy bármi rossz történik. Bár van fogalma róla, milyen az együttlét, tartott tőle, hogy nem tudná, mit kell csinálni. Hiába kattintott már rá jópárszor egy-egy pornó oldalra, nem vitte rá a lelke, hogy meg is nézze a videókat. Minden ilyen eset után leszidta magát, hogy milyen gyáva és hogy igazából semmit sem változott, csak az öltözete lett ledér. Belül ugyanaz a szende kislány, aki azelőtt az este előtt volt…

* * *

A koncertre már kicsit becsippentve értek oda, de nagyon jól érezték magukat. Tom, Hank, Joy, Laura és Lola mindig is nagyon jó társaság volt, ha buliról volt szó. A koncerten hamar összeismerkedtek néhány új arccal, és egész nagy csapattal élvezték a bulit. Az első zenekar után jött a következő, valami kiejthetetlen nevű banda. Az énekes klasszikus, nem ebből a korból való ruhát viselt, a haja hófehér volt, és amikor megszólalt, mintha angyalok csiklandozták volna Stacyt. De a dalt már fel sem fogta. A gitároson akadt meg a szeme. Bár színes fények és füst vették körül, biztos volt benne, hogy az a srác volt az, aki megmentette. Nem csoda, hogy egy bulin sem találkoztak, ha másik városból való…
Anélkül, hogy szólt volna a többieknek, kiosont és a hátsó bejáratot kereste. Egy hatalmas gorilla állta el a backstaget, de egy kis nőiességgel és a medencéje megvillantásával azonnal bejutott. A férfiak néha olyan egyszerűek, mint egy vonal…
Kereste, hogy végeztek-e már, de még mindig a színpadon voltak. Hallgatta az ütemes zenét, a kellemes szöveget és közben a gitárost figyelte. Eszméletlen jól játszott, az ujjai csak úgy szántották a húrokat, olyan gyorsak voltak, hogy Stacynek nehezére esett néha követni a játékát.
Még egy szám volt hátra, a közönség tombolt. Stacy is ujjongott a háttérben és úgy tapsikolt, mint egy kisgyerek. Amikor vége lett a számnak, és lejöttek, először azt gondolta, a srác nyakába veti magát. De amikor meglátta közelebbről, elment minden bátorsága. Kővé dermedt a lába és képtelen volt megmozdulni. Mit is akart? Mi volt a terve, amikor belopódzott? Hogyan akarta elmondani a srácnak, hogy köszönöm?
- Lisander, ez állat volt! – ütött bele az énekes tenyerébe a srác.
- Köszönöm Castiel, én is úgy éreztem – válaszolt neki könnyedén. Szóval Castielnek hívják. Ez is több, mint amit remélni tudott. Legalább a nevét megtudta, ha már képtelen hozzászólni.
Feléje tartottak, Stacy pedig összefonta kezét maga előtt. Túl meztelennek érezte magát, pedig nagyon régóta jár topban, ami épp annyit takar, mint egy melltartó. Izmos, lapos hasát nagyon szívesen mutogatta, mert tudta, hogy a pasik megőrülnek érte. A combjait is szívesen megosztotta a közönséggel, ezért csak sortot vett fel mindig, szakadt combfixszel és magas sarkúval, amiben még szexibbnek nézett ki. Most azonban úgy érezte, hogy ez túl sok, és legszívesebben felvett volna egy apáca ruhát…
A srácok csak elhaladtak mellette, nem is figyeltek rá. Azonnal utánuk fordult és Castiel nevét kiáltotta. A fiú visszafordult és kérdően nézett rá.
- Aláírást szeretnél netán? – mosolygott rá negédesen. Stacy csak bután mosolygott és bólintott. Castiel közelebb lépett hozzá és elővett a zsebéből egy filcet. – Papírod van? – Stacy szótalanul megrázta a fejét és kezével végigsimított oldalán. Habár önkéntelen mozdulat volt, Castiel úgy vette ki, mintha azt szeretné, hogy az oldalát írja alá. Habozás nélkül megtette, Stacyn pedig végigfutott a bizsergés. A meleg kéz, a lágy érintés teljesen elvette az eszét és a filctoll hideg érintése libabőrössé tette. Az utolsó vonal után Castiel elvette a kezét és visszatette a kupakot a tollra.
Stacy nem habozott, lábujjhegyre állt és puszit nyomott az arcára. Bár először a szájára szeretett volna csókot lehelni, út közben meggondolta magát és csak egy puszi lett belőle. Castiel rámosolygott, intett neki és a többiek után ment.

Stacy nem élvezte az est hátralevő részét. Habár barátai észre sem vették, hogy eltűnt, nem tombolt velük tovább, amikor visszakeveredett. Kedvetlen volt, és bár Lola megdicsérte a szerzett aláírást, fel is rótta neki, hogy telefonszámot nem szerzett hozzá.
A csónakházba sem tartott velük, inkább beült egy csendes pubba, hogy iszogasson egy kis narancslevet és az első hajnali busszal hazamenjen. Csalódott magában, azt hitte, könnyedén tud majd vele beszélni és meg tudja köszönni, amit tett. De nem sikerült és csak bolondot csinált magából. Próbálta ledörzsölni az aláírást, a bőre teljesen bepirosodott, ezért inkább úgy döntött, megtartja. Legalább ez a kellemes emlék meglegyen.
A harmadik narancslevét itta már és a sokadik darts körét játszotta, amikor egy férfi megkérdezte, meddig fog még játszani. Ingerülten akart válaszolni, hogy van még ezen kívül három szabad tábla, de ahogy odafordult, egy hang sem jött ki a torkán. Castiel mosolygott rá, ő pedig durcásan elfordult és eldobta a nyilat. Telitalálat volt. Odasétált, kihúzta az összeset és letette az asztalra, Castiel mellé.
- Tessék – felelte halkan és visszasétált az asztalához. Kért még egy narancsot, tisztán, semmi vodka vagy jég. Egybe lehúzta és a bejárati ajtó felé vette az irányt. Jobb lenne, ha szívna egy kis friss levegőt és erre a sok izgalomra rá is kell gyújtani.
Farmerja hátsó zsebéből kivette a kicsit összenyomódott cigis dobozt és öngyújtóját. Próbált tüzet csiholni vele, de annyira mérges volt magára, hogy az ujja mindig lecsúszott róla. Már a hiszti kerülgette, földhöz is vágta az öngyújtót és egy hatalmasat toppantott. Mellé dobta a cigarettát és durcásan összefonta karjait melle előtt.
- Nem hiszem el! – fújtatott. – Ekkora szerencsém is csak nekem lehet – morogta maga elé.
- Azt hittem, a szép lányok nem beszélnek magukban. – Valami csípőset akart visszaszólni, de Castiel nem várt választ, felé nyújtotta a saját cigarettáját és öngyújtóját. Elfogadta és meggyújtotta. Bár csak másodikra sikerült, kicsit nyugodtabbnak érezte magát, ahogy hatalmasat slukkolt. Mentolos cigi volt. Ő a gyümölcsöset szerette, de nem panaszkodott, újra beleszívott. – Nem tetszett az aláírás? – bökött az oldala felé. Stacy ránézett a kacskaringós betűkre, amiket korábban próbált ledörzsölni.
- Nem volt tartós a filc – vonta meg a vállát. Próbált lazának tűnni, de legbelül visított, mint egy elsőbálozó kislány.
- Legközelebb majd jobban figyelek – kacsontott rá Castiel.
- Miből gondolod, hogy lesz legközelebb? – vetette oda, rá sem nézve. Ha elfordította volna a fejét, tudta nagyon jól, hogy elveszti az önuralmát és nem fog tudni megszólalni. Amíg a sötétséget bámulja, addig legalább tudja adni a laza, menő, semmi sem érdekel csajt.
- Szóval nem tetszett a koncert… Pedig Rock mondta, hogy milyen cselesen jutottál be a backstagebe.
- Rock? – kérdezett vissza.
- A security.
- Oh. Nem volt valami nehéz dolgom – vonta meg a vállát és az utolsó slukk után ujjaival kipörgette a maradék hamut a cigiből. Majd amikor bemegy, beledobja a kukába a csikket.
- Micsoda környezet barát – nevette el magát Castiel.
- Hm? – kérdezett vissza Stacy.
- A csikk miatt. Nem dobod el, hanem kisodrod a hamut – mutatott rá a kezére.
- Régi szokás – felelte egyszerűen és próbált nyugodt maradni, de legszívesebben elfutott volna. Mihez kezdjen? Itt a lehetőség, meg kellene köszönnie, amit tett és elmennie. Nem akarta annyiban hagyni, megfogadta akkor magának, hogy illendően megköszön mindent.
- Meghívhatlak valamire? – ajánlotta fel Castiel.
- Köszönöm, de nem kérek semmit. A buszt várom, hogy hazamehessek.
- Még csak hajnali kettő van… Négy után megy az első busz.
- Tudom – felelte egyszerűen és rámosolygott. – Addig sétálok egyet a városban – intett neki és elindult az út túloldalára. Hallotta, ahogy mögötte Castiel káromkodik egy cifrát, majd utána szalad. Bár ne tette volna... akkor össze tudta volna szedni a gondolatait és fél órával később újra megkereste volna...
- Ezt nem gondolod komolyan?!
- Miért? – kérdezte és az első szemetesbe dobta a csikket. – Mindenki bulizik, senki sincs az utcán.
- Ezt nem tudhatod. Egy ilyen jó csajra pillanatok alatt rámásznak, ha egyedül mászkál éjszaka.
- Oh, szóval jó csaj lennék? – pirult el Stacy. Kezdett végre kicsit megnyugodni. Hosszabb ideje beszélgetnek, így már nem ver olyan hevesen a szíve és nem akad a torkán minden második szó. Castiel zavartan megvakarta a tarkóját, de nem felelt azonnal.
- A becsületem nem engedi, hogy egyedül hagyjalak sétálni.
- Köszönöm – mosolygott rá Stacy.
- Meg sem kérdezed, hogy én nem foglak-e megtámadni?
- Korábban sem tetted – felelte.
- Korábban? – értetlenkedett Castiel.
- Gondoltam, hogy nem emlékszel rám – sóhajtotta csalódottan. – Tavaly nyáron megvédtél néhány baromtól, akik drogot tettek az italomba. Egész este velem voltál és hazavittél.
- Oh – szakadt fel mellkasából. Csend telepedett közéjük, némán sétáltak néhány utcát. Csak a lámpák fénye adott némi világítást. Egy-egy részeg kurjantás is hallatszott a közelből, de ők nem szóltak egymáshoz. Castiel kicsit távolabb sétált, de egy nagyobb lépéssel azonnal mellette teremhetett volna. – Stacy, igaz? – mondta a hosszú hallgatás után.
- Honnan tudod a nevem? – állt meg rögtön Stacy.
- Akkor mondtad – mosolygott rá. – Tudtam, hogy ismerős vagy!
- Aha – felelte elfúló hangon. Újra átjárta az idegesség, vajon miket mondhatott neki azon az éjszakán? Abban a tudatban volt eddig, hogy beszélni sem tudott. – Köszönöm, hogy segítettél akkor.
- Az ilyesmi természetes, nem kell megköszönni.
Újra csend lett. Egyikük sem szólt a másikhoz, csak céltalanul sétáltak egymás mellett. Magas házak mellett haladtak el, aztán a vasúti pályaudvar mellett, ahol volt egy park is. Átvágtak rajta és elfoglalták a játszótéri két hintát. Stacy csak ült rajta és lábával köröket rajzolt a kavicsok közé, Castiel pedig csak ült és az eget bámulta.
- Nagyon jók voltatok ma. Imádtam a koncertet – törte meg a csendet Stacy.
- Örülök! Ez már a sokadik fellépésünk volt, de most új dobosunk van, szóval kicsit tartottam tőle… Bár Lisander mindig hozza a formáját és a közönség imádja. Ezt a hülye viktoriánus öltözetét meg egyenes istenítik. Nem tudom, mi van a mai csajokkal…
- Szerintem is jól néz ki. Különleges, elüt a tömegtől. Talán ezért szeretik annyira.
- Szóval az egyszerű bőrkabát már nem elég? – mosolygott Stacyre.
- Dehogynem. Téged nem tudlak elképzelni viktoriánus ruhába – nevette el magát. – De… el tudlak… úgy nézel ki, mint egy bohóc – hahotázott. Még a könny is kicsordult a szeméből az elképzelt képre.
- Kösz… - puffogott Castiel. – Nem mintha neked olyan jól állna az a stílus.
- Kikérem magamnak! – húzta ki magát. – Nekem minden jól áll, még egy zsák is! – tette csípőre kezeit.
- Na persze… a zsákkal csak eltakarnád magad.
Összerezzent. Újra meztelennek érezte magát, és kezeivel reflexszerűen átölelte magát.
- Fázol? – vette le azonnal magáról dzsekijét, amit felé nyújtott. – Vedd csak fel, nekem nem kell.
- Köszi – bújt bele gyorsan. Nem fázott, csak nem akarta, hogy mindenét lássa. Bár nem takart sokkal többet a dzseki, hasa még mindig kilátszott, de mellkasa legalább takarásba került. Eddig sosem zavarta, hogy megbámulják, most viszont úgy érezte, illetlenül van felöltözve. A felsőjének lehetne legalább nyaka… jobban mondva inkább lehetne rajta felső!
-Biztos, hogy itt kinn akarod megvárni a buszt? Nem lakom innen messze, feljöhetsz nyugodtan és majd reggel elmész.
- Oh, ez felkérés keringőre? A barátnőd biztosan nem örülne neki, ha idegeneket cipelnél fel magadhoz.
- Nincs barátnőm – felelte. – És a szüleimet sem zavarnád, mert nincsenek itthon. Egyedül élek, a kutyámmal.
- Oh.
- Félre ne érts, nyugodtan használhatod a vendégszobát, de ahogy elnézem, kezdesz már fázni.
- Igen, nem így terveztem az estét – mosolygott és felállt a hintáról. – Akkor mehetünk?
- Mutatom az utat – felelte Castiel és hamar oda is értek a lakásához.
Az első emeleten lakott, a kutyája, Damon már aludt, amikor megérkeztek. Csendben mentek be a nappaliba, és amikor Castiel megkérdezte, éhes-e, közelebb lépett hozzá, és megcsókolta. Megfogta a pólóját, hogy fel tudja magát húzni hozzá. Már a koncerten meg akarta tenni és most már úgy érezte, képes rá. Nem volt olyan ideges, mint akkor. Ez a néhány óra, amit együtt töltöttek, megnyugtatta és tudta, hogy Castiel hagyni fogja, hogy megcsókolja. Nem csak hagyni fogja, hanem vissza is csókol. A meglepetés elmúlása után kezét végigsimította Stacy hátán, egészen a fenekéig. Mind a két kezével megmarkolta a formás hátsót, úgy húzta magához még közelebb, hogy felső testük összeérjen. Stacy továbbra is szorította a pólót egyik kezével, másikkal pedig a vörös tincseket markolta. Castiel először nem reagált, hagyta, hogy Stacy nyelve megízlelje ajkát, először végignyalja az alsót, majd a felsőt. Hagyta, hogy finoman beleharapjon ajkába, majd apró puszival enyhítse a fájdalmat. Aztán ő is úgy tett, ahogy Stacy, beleharapott a lány ajkába, közben megemelte a lányt, lábait dereka köré kulcsolta és combjain pihentette kezét. Várta, hogy ajkai utat engedjenek, és nyelvével birtokba vehesse az övét. Forró, szenvedélyes csók volt, Stacy kezei hátát simogatták és pólója szegélyét keresték. Csak egy pillanatra váltak el egymástól, hogy áthúzza magán a felsőt, aztán újra egymásnak estek.






~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kedves Csábítók, nem tudom, milyen korosztály vagytok, elsősorban azokhoz írom ezt a zárszót, akik még fiatalok és az első csóknál tartanak.
Az első együttlét fontos, és bár csodálatos a magyar nyelv, a szüzesség elvestésével nagyon mellé trafált. Ezt nem elveszítjük, hanem odaadjuk. Olyannak adjuk oda, akiben teljesen megbízunk és nem egy bulin vagy egy koncert után részegen egy hős megmentőnek. Az első dolgok örökre megmaradnak, mély nyomot hagynak, és lehet, hogy butaságnak tartjátok sokan, hogy ezt ideírom, de nem véletlen mondják a szülők, hogy jól gondold meg és ne nézz pornót, mert annak semmi köze a valósághoz. Még csak meg sem közelíti, a szeretkezés nem arról szól!

Valamint ti se hagyjátok őrizetlenül az italotok, ha már letettétek, ne vegyétek fel! És csak olyat igyatok, amit előtettek bontanak ki!


Remélem, tetszett ez a kis írás, igyekeztem a lehető legjobbat kihozni belőle, a "megrendelésnek" remélem megfeleltem :D

6 megjegyzés:

  1. Szia!
    Wáó! Ezt nagyon jól összehoztad, bár az igazat megvallva nekem egyáltalán nem szimpatikus Stacy karaktere. Olyan nem is tudom megfogalmazni, de tőlem túlságosan távol áll a stílusa. Ettől függetlenül a novellát nagyon jól összehoztad. :) :)
    Puszi: Rowena

    VálaszTörlés
  2. Úristen, imádtam Vanessza! Eszméletlen vagy! Meg is érte az a sok levélváltás, hogy konkrétan mit akarok és majdnem jól összefoglaltad egy mondatban:D Sokkal hosszabban írtam le neked... nem is értem, hogy bírtál száz levelet váltani velem(:

    Nagyon tetszik, Stacy pont olyan ambivalens lett, amilyenre elképzeltem, épp olyan döntésképtelen, mint én *na nem mintha ezzel dicsekedni kellene*

    És az erotikus rész *.* ahw, elolvadtam! Én is ilyen kedves, törődő, érzéki, szenvedélyes pasit akarok! Aki így foglalkozik velem, nem pedig tessék.lássák módjára, neki jó legyen alapon... Imádtam! Azt hiszem még jónéhányszor el fogom olvasni! És biztos vagyok benne, hogy még kérni fogok tőled novellát, de nem mostanában, kicsit hagylak pihenni:D Majd később megdolgoztatlak!

    A kiegészítő résszel pedig teljesen egyetértek. A mai fiatalok, és itt a 12-13 évesekre gondolok, túl korán kezdik... Jó, én sem vagyok vagyok szűz már, de voltam 17... És nem is vagyok kiégve már huszonévesen. Kell erre az érettség, különben nem élvezi az ember! Nem csak testileg kell megérni rá, hanem szellemileg is. No de ez teljesen más téma, egész estét lehetne erről vitatkozni (nem akarok erről vitatkozni, kérem senki ne vegye sértésnek, amit írtam!).

    Szóval egy szó, mint száz, imádtam!


    Timiii

    VálaszTörlés
  3. Timiiivel én is egyetértek a kiegészítésen én 14 éves vagyok de még első csókom sem volt de vannak korombeli ismerőseim akiknek már az első alkalom is megvolt. Egyik elmondta nekem, hogy ő 1 hét után lefekszik a pasijaival... Azóta meg van róla szépen szólva a véleményem.

    VálaszTörlés
  4. Örülök csajok, hogy tetszett a történet! Öröm volt "megrendelésre" írni :D

    Rebi, nem vesztettél semmit! A jó bornak is idő kell:D
    Örülök, hogy ilyen rendes gondolkodású olvasóim vannak!(:

    xoxo,
    T

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó lett a történeted én is most próbálkozok írással ilyen történeteket csak más témában.

      Törlés
  5. Waoh. Izgalmas volt olvasni minden egyes mondatát. Tetszett az egész. Az elejétől kezdve a záró mondatig minden és szerintem nagyon is kellett oda az a kiegészítés a végére. Így lett kerek ez az egész és meg kell jegyeznem, az is tetszett ahogy megformáltad Castiel.
    Szóval, csak gratulálni tudok!
    Öröm volt egy ilyen jó írást olvasni.

    Üdv.: LinChan

    VálaszTörlés

Kedves Olvasó!
Ha eljutottál idáig, akkor vagy teljesítettél egy epizódot vagy egy történet végére értél. Mind a két esetben arra kérlek, hogy hagyj nyomot magad után. A végigjátszásokkal kapcsolatban azért, hogy tudjam, segített-e, a történetekkel kapcsolatban pedig azért, hogy az írója tudja, mit alkotott!
Fontos a visszajelzés, csak néhány percet vesz igénybe!

Köszönöm